Pocketveren Pocketveren Pocketveren Traagschuim Traagschuim Traagschuim Koudschuim Koudschuim Koudschuim © Nrv computer service Pocketveren

Slaapcomfort

Slaapcomfort is een subjectief begrip. Wat voor de één uitermate comfortabel is, gaat voor de ander absoluut niet op. Echter, uw comfortabel gevoel is wel voor een groot deel afhankelijk van hoe u slaapt. Daarom krijgt iedereen bij Texina een persoonlijk advies. Ook partners die een bed delen, kunnen verschillende wensen en behoeften hebben op het gebied van slaapcomfort. Uiteraard bepaalt ú alleen wat prettig en comfortabel aanvoelt. Voordat dit wordt bepaald, maken wij eerst een goede keuze welk slaapsysteem het allerbeste bij u past. Want een goede en gezonde ondersteuning van uw lichaam tijdens uw nachtrust wordt bepaald door de combinatie van bedbodem en matras. Slaapcomfort, drukvermindering, draagvermogen, flexibiliteit, rolweerstand, ventilatie én vochtregulatie; er zijn vele voorwaarden waaraan een goed bed moet voldoen!
Veel is afhankelijk van uw lichaamsbouw én conditie. Is die keuze éénmaal gemaakt, dan bepalen de afdeklagen en de hoezen het slaapcomfort. U krijgt hoe u het hebben wilt; soepel of juist stevig, warm of koel. Samen met u komen we tot een goede keuze. Comfortabel slapen is immers voor iedereen mogelijk! U kunt bij de aanschaf van uw nieuwe bedsysteem zélf de hoogte van uw bed kiezen door onder meer de hoogte van het matras en de poten van het bed. Zorg dat u voldoende slaap krijgt. Ook slaap is subjectief: de één heeft weinig slaap nodig en de ander veel. Probeer voor uzelf vast te stellen hoeveel slaap u nodig heeft waarbij u uitgerust opstaat, maar u ook overdag prettig voelt. Tenminste één derde deel van je leven moet je slapen! Aldus slaapexperts, wanneer je alert, in een goede stemming, creatief én de hele dag vol energie wil zijn. Voor de gemiddelde persoon betekent dit dat je ongeveer 24 jaar in bed ligt..
Als wij uitgaan van 8 uren rust per nacht, dan brengt u een derde van uw leven door in bed. Dan zult u algauw tot de conclusie komen dat enkel “het beste” goed genoeg is. Daarom is Texina  een begrip op het vlak van ultiem slaapcomfort.
Texina met zijn meer dan 25 jaar ervaring helpt u op een professionele manier de juiste keuze te maken